• VIP Festudlejning
  • TLF: 70 20 51 01
  • Mail@vip-festudlejning.dk

TILBEHØR

Kvalitet og æstetik er vigtigt for os når vi tilbyder tilbehør til festen og vi stræber efter at indarbejde det i alt hvad vi gør – hvad enten vi leverer de ydre rammer til dit arrangement eller den komplette fest. Det skal være hurtigt, nemt og enkelt for dig som arrangør.
Service og tilbehør skal ikke kun være smukt at se på, men også fungere. Glasset skal have en god balance, knivene skal være skarpe og skeerne må ikke være for store. Alle detaljer er vigtige for at festen eller arrangementet bliver vurderet som vellykket. VIP Festudlejnings udvalg tilbehør til festen er nøje udvalgt efter kvalitet og design.
Her på siden kan du finde vores store udvalg udvalg af diverse tilbehør til festen. Klik dig rundt på de forskellige portefolier af udvalg og find det tilbehør dig kan passe til dit arrangement. Lejepriser på tilbehør er listet.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af tilbehør. Står du og mangler noget specifikt tilbehør som ikke findes her på siden, er vi naturligvis behjælpelig med at finde frem til det.

Se tilbehøret i videoen

Borde og stole

VIP Festudlejning tilbyder et bredt udvalg af forskellige borde og stole til din fest. Elegante og gode at sidde på. Se udvalget her.

Bordpynt

Vores udvalg af duge, servietter, lys etc. finder du her. Vi giver gode råd og vejledning til hvordan du kan dække dit bord.

Diverse tilbehør

I denne kategori ligger detaljen. For et vellykket arrangement har du måske behov for at leje askebæger, el-koger, eller varmeplader.

Ekstra udstyr til telt

Vi tilbyder et stort sortiment af ekstra tilbehør til dit telt. Se udvalg af innerliner, rød løber, jukebox, lamper, lounge møbler og mm.

Gulv

Ønsker du gulv til dit telt kan det naturligvis lade sig gøre. Vi leverer både scenegulv, dansegulv og gulv til salen. Se udvalget og priser her.

Service

Vi udlejer alt i service. Sortimentet er nøje udvalgt efter kvalitet og design. Se bl.a glas, bestik og tallerkener.

Sikkerhed

Skal du måske afholde et større arrangement er det nødvendigt at tage sine foranstaltninger. Se vores udvalg af materiale til sikkerheden.

Varme

Det er vigtigt dine gæster ikke fryser i løbet af festen. Vi har et bredt udvalg der sikrer dine gæster holder varmen under arrangementet.
Kontakt VIP Festudlejning

Vi hører meget gerne fra dig og er altid klar til at give dig et godt råd til din fest samt et tilhørende godt tilbud. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.