• VIP Festudlejning
  • TLF: 70 20 51 01
  • Mail@vip-festudlejning.dk

SERVICE TIL FESTEN

Ved ethvert festarrangement er det særdeles vigtigt at menuen præsenteres så smukt og indbydende som muligt for gæsterne. Det er derfor vigtigt nøje at overveje, hvilket porcelæn maden anrettes og serveres på. Vores service er udvalgt specielt for æstetikken og det gode håndværk, således at maden præsenteres bedst muligt. Vip Festudlejning tilbyder top serviceudlejning, så oplevelsen blandt gæsterne bliver fuldendt. Her under kan du finde vores udvalg af glas, bestik og porcelæn.

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR MERE INFO

Alle detaljer er vigtige for at helhedsindtrykket bliver vellykket. Derfor er valg af glas, bestik samt porcelæn også en væsentlig del af et smukt opdækket bord. Det skal være behageligt at spise med og smukt at se på. Vores udvalg af service lever op til de ovenfor nævnte krav og er udvalgt specielt efter vores egne høje krav til kvalitet og formgivning. Ønsker du at leje service hos Vip Festudlejning, hjælper vi gerne med ideer og inspiration til opdækning og anretning.

Udlejning af service kan med fordel kombineres med leje af borde og stole. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine muligheder og et godt tilbud.

Kontakt VIP Festudlejning

Vi hører meget gerne fra dig og er altid klar til at give dig et godt råd til din fest samt et tilhørende godt tilbud. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.