Vores kød er af højeste kvalitet, og grøntsager og andet tilbehør vælges og sammensættes altid med årstiderne for øje. Vi står inde for maden, vi leverer, og forsøger hele tiden at forny og forbedre vores køkken – til glæde for dig som kunde – og os selv som stolte fagmænd. Vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti på vores mad ud af huset.
Når du bestiller din grillbuffet hos VIP Fest, forbereder vi os selvfølgelig hjemmefra, så ikke dine gæster skal vente for længe på maden. Alt er pakket og klart, når vi ankommer – og skal blot tilberede på grillen og anrettes i buffeten. Gæster er naturligvis velkommen til at besøge kokken ved grillen for en snak om dagens menu.
Ønsker du menuforslag, ideer og inspiration til din grillbuffet, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller i kontaktformularene her på siden. Fortæl os lidt om dit arrangement og de tanker, du allerede har gjort dig omkring mad og planlægning – så vender vi tilbage inden for 24 timer med uforpligtende tilbud.
Om I er 10, 20 eller 70 mennesker til arrangementet spiller ingen rolle: Vi har grill, kød og kokke nok til selv de allerstørste firmaarrangementer, ligesom vi også gerne hjælper med leje af telte, borde og stole samt musik til festen.
Imens vi griller pattegrisen, er du og dine gæster naturligvis velkommen til at besøge kokken bag grillen. Her kan i stille spørgsmål til dagens menu og få gode råd og inspiration til grill. Vi har grillet til masser af arrangementer landet over – og deler gerne ud af vores erfaring og viden om madlavning under åben himmel.
Kontakt os via telefon eller i kontaktformularene her på siden for et uforpligtende tilbud på helstegt pattegris til din næste fest eller firmaarrangement. Vi besvarer alle henvendelser med et smil – inden for 24 timer.
Til grillen
Spyd af marineret frilandskylling
Slagterens hjemmelavede grillpølser
Bøf af velhængt oksefilet
Majskolbe med kryddersmør
Skiver af landbrød med rosmarinolie
Varmrøget laks med sommersalat, græskarkerner og pesto
serveret med nybagt brød
Thai dip med sesam og rørsukker
Mild chili sauce
Hvidløgssmør
Bagte solmodne tomater med parmesan
Spidskål vendt i syrnet fløde
Små kartofler vendt i hvid balsamico, rapsolie og krydderurter