• VIP Festudlejning
  • TLF: 70 20 51 01
  • Mail@vip-festudlejning.dk

GRILLBUFFET ELLER HELSTEGT PATTEGRIS TIl  DIT EVENT

Sommertid er grilltid! Vores grillbuffet leveres, så du selv kan grille kødet samt tilbehør. Vore salater og tilbehør er anrettet på fade og kødet er marineret, og gjort klar til de glødende kul

GRILLBUFFET

Vi griller hele året. I samarbejde med restaurant Kokken & Tyren tilbyder vi grillbuffet og helstegt pattegris til fester og arrangementer i alle størrelser. Sammen med kokken vælger du selv, hvilket kød, du ønsker grillet – og hvad for noget tilbehør, der skal til. Vi kommer dog også gerne med ideer og menuforslag, såfremt du ønsker hjælp til dette.

Vores kød er af højeste kvalitet, og grøntsager og andet tilbehør vælges og sammensættes altid med årstiderne for øje. Vi står inde for maden, vi leverer, og forsøger hele tiden at forny og forbedre vores køkken – til glæde for dig som kunde – og os selv som stolte fagmænd. Vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti på vores mad ud af huset.

Når du bestiller din grillbuffet hos VIP Fest, forbereder vi os selvfølgelig hjemmefra, så ikke dine gæster skal vente for længe på maden. Alt er pakket og klart, når vi ankommer – og skal blot tilberede på grillen og anrettes i buffeten. Gæster er naturligvis velkommen til at besøge kokken ved grillen for en snak om dagens menu.

Ønsker du menuforslag, ideer og inspiration til din grillbuffet, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller i kontaktformularene her på siden. Fortæl os lidt om dit arrangement og de tanker, du allerede har gjort dig omkring mad og planlægning – så vender vi tilbage inden for 24 timer med uforpligtende tilbud.

HELSTEGT PATTEGRIS

Helstegt pattegris er et af vores absolutte specialer. Vi griller hele året – og sammensætter gerne en lækker grillbuffet i forbindelse med arrangementer med helstegt pattegris. I samarbejde med restaurant Kokken & Tyren leverer vi kød og grønt af højeste kvalitet og hjælper også gerne til med anretning og servering, skulle du have behov for dette.

Om I er 10, 20 eller 70 mennesker til arrangementet spiller ingen rolle: Vi har grill, kød og kokke nok til selv de allerstørste firmaarrangementer, ligesom vi også gerne hjælper med leje af telte, borde og stole samt musik til festen.

Imens vi griller pattegrisen, er du og dine gæster naturligvis velkommen til at besøge kokken bag grillen. Her kan i stille spørgsmål til dagens menu og få gode råd og inspiration til grill. Vi har grillet til masser af arrangementer landet over – og deler gerne ud af vores erfaring og viden om madlavning under åben himmel.

Kontakt os via telefon eller i kontaktformularene her på siden for et uforpligtende tilbud på helstegt pattegris til din næste fest eller firmaarrangement. Vi besvarer alle henvendelser med et smil – inden for 24 timer.

UDVALGT GRILLBUFFET

Til grillen

Spyd af marineret frilandskylling

Slagterens hjemmelavede grillpølser

Bøf af velhængt oksefilet

Majskolbe med kryddersmør

Skiver af landbrød med rosmarinolie

Hygge mens grillen bliver varm

Varmrøget laks med sommersalat, græskarkerner og pesto

serveret med nybagt brød

Dips og marinader

Thai dip med sesam og rørsukker

Mild chili sauce

Hvidløgssmør

Salater og grønne sager

Bagte solmodne tomater med parmesan

Spidskål vendt i syrnet fløde

Små kartofler vendt i hvid balsamico, rapsolie og krydderurter

PRIS PR. KUVERT: 225,00 kr.

Kontakt VIP Festudlejning

Vi hører meget gerne fra dig og er altid klar til at give dig et godt råd til din fest samt et tilhørende godt tilbud. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.