• VIP Festudlejning
  • TLF: 70 20 51 01
  • Mail@vip-festudlejning.dk

CATERING TIL ENHVER ANLEDNING

Vores catering koncept udføres, I samarbejde med vores køkkenchef og med udgangspunkt i hvem jeres gæster er, sammensætter vi en udsøgt og varieret menu der imødekommer alle. Retterne udvælges efter sæsonens råvarer. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og smagsoplevelsen, sikrer vi os at den menu der vælges også vil kunne fungere i praksis når du bestiller catering.

Vi har økologien i fokus når vi udvælger de bedste råvarer til vores køkken. Vi ved hvor kødet kommer fra og kan stå inde for den gode kvalitet og smag i vores catering. Alle grøntsager er afhentet direkte fra Grønttorvet eller hos lokale leverandører. Vi har egen rygeovn hvori der varm- og koldryges alt fra fisk og fjerkræ til oksekød og ost.

Galleri

UDFORSK MENUKORTET

Vi kan skræddersy en menu til netop din fest

Ønsker du catering til et komplet arrangement, kan vi tilbyde en lækker varieret gourmetbuffet sammensat efter årstidens råvarer. Vi sørger for at den er sammensat således at der er noget for enhver smag og kan tilbyde retter der imødekommer flere forskellige kulturer. Du kan f.eks vælge mellem buffet med 4, 5 eller 6 retter – men vi kan naturligvis lave flere efter ønske.

SE KOKKEN I AKTION

CATERING / MENUKORT

Vine fra hele verden

Vi er klar med at godt råd om valg af vin til fest

DRIKKEVARER TIL ENHVER ANLEDNING

VIP Festudlejning kan tilbyde kvalitetsvine i mange priskategorier. Vi henter udvalget fra restaurant Kokken & Tyren i Ringsted, som har en vinkælder fyldt med smagsoplevelser i særklasse. På de velassorterede hylder findes rødvine, hvidvine, dessertvine, champagne, god cognac, rom og likører samt portvine. Smagning kan arrangeres.
Tuborg og Tuborg Classic tilbydes på fustage ligesom diverse flaskevand. Desuden har vi en del specielle øl på flasker. Du kan f.eks. tilbyde gæsterne en storartet Belgisk øl – eller måske en dejlig Budweiser. Specielle ønsker kan imødekommes.
Vi fremsender gerne et vinkort eller kommer med forslag og ideer ud fra den valgte menu til festen, så både mad og drikke passer til selskab, årstid og din pengepung. Du kan også søge inspiration på vores hjemmeside og selv komme med ønsker.
Kontakt VIP Festudlejning

Vi hører meget gerne fra dig og er altid klar til at give dig et godt råd til din fest samt et tilhørende godt tilbud. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.