• VIP Festudlejning
  • TLF: 70 20 51 01
  • Mail@vip-festudlejning.dk

Archives

Archives for: "Tilbehør"
Hjem / Tilbehør

Sikkerhed

Skal du måske afholde et større arrangement er det nødvendigt at tage sine foranstaltninger. Se vores udvalg af materiale til sikkerheden.

Diverse tilbehør

I denne kategori ligger detaljen. For et vellykket arrangement har du måske behov for at leje askebæger, el-koger, eller varmeplader.

Varme

Det er vigtigt dine gæster ikke fryser i løbet af festen. Vi har et bredt udvalg der sikrer dine gæster holder varmen under arrangementet.

Ekstra udstyr til telt

Vi tilbyder et stort sortiment af ekstra tilbehør til dit telt. Se udvalg af innerliner, rød løber, jukebox, lamper, lounge møbler og mm.

Bordpynt

Vores udvalg af duge, servietter, lys etc. finder du her. Vi giver gode råd og vejledning til hvordan du kan dække dit bord.

Gulv

Ønsker du gulv til dit telt kan det naturligvis lade sig gøre. Vi leverer både scenegulv, dansegulv og gulv til salen. Se udvalget og priser her.

Service

Vi udlejer alt i service. Sortimentet er nøje udvalgt efter kvalitet og design. Se bl.a glas, bestik og tallerkener.

Borde og stole

VIP Festudlejning tilbyder et bredt udvalg af forskellige borde og stole til din fest. Elegante og gode at sidde på. Se udvalget her.
Kontakt VIP Festudlejning

Vi hører meget gerne fra dig og er altid klar til at give dig et godt råd til din fest samt et tilhørende godt tilbud. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.